Tagliatelle alla Cardinale, aneb nudle pana kardinála...

6. listopadu 2012 v 16:59 | darny |  Mňamky nejen k pivu
Začněte tím, že česnek nakrájejte a osmažte na olivovém oleji. Během chviličky k němu přidejte pokrájená rajčata, aby se nepřipálil a nezhořkl. Rajčata se mohou dusit se slupkou a může v nich zůstat trochu šťávy.
Mezitím si uvaříme silnější nudle al dente a trošku vody z pasty (tedy z těstovin) přidejte i do pánve. Scezené nudle přidejte do pánve k rajčatům, kde dojdou. Vše promíchejte, posypte parmazánem nakrájeným na tenoučké plátky, nastrouhejte na tenké plátky, ozdobte bazalkou a podávejte.

Tagliatelle alla Cardinale
Tagliatelle alla Cardinale
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama